Οίκοι Ευγηρίας

καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο του Οίκοι Ευγηρίας Θαλλώ!

Οι Οίκοι Ευγηρίας Θαλλώ, ή τα γηροκομεία Θαλλώ, ένας  οργανισμός φροντίδας ηλικιωμένων με δυναμικότητα 70 κλινών σε 2 Μονάδες  με πείρα στο χώρο 50 ετών, από το 1970, παρέχει πλήρεις υπηρεσίες διαμονής, διατροφής, περιποίησης, ιατροφαρμακευτική κάλυψη και λοιπές υπηρεσίες σε οξείες κρίσεις (όπως τοποθέτηση ορών λεβάϊν, οξυγονοθεραπεία, εισπνεόμενα και λοιπες παροχές).

Στις Μονάδες μας, των οίκων ευγηρίας Θαλλώ, που λειτουργούν στο Μαρούσι, προσέχουμε την νοσηλευτική και άλλη  φροντίδα  στις χρόνιες παθήσεις των ηλικιωμένων.Ιδιαίτερη φροντίδα παρέχουμε σε ηλικιωμένους με άνοια, νόσο Alzheimer,  παλαιά εγκεφαλικά, κατάγματα, και διαβητικές παθήσεις. .

Στις Μονάδες μας που βρίσκονται σε απόσταση 50 έως 100 μέτρων από τον σταθμό του Τρένου του Αμαρουσίου και παραμένουν στον ίδιο χώρο εδώ και 50 χρόνια με συχνές ανακαινίσεις και διαρκή εκσυγχρονισμό στα κτίρια και τον εξοπλισμό θα βρείτε οικογενειακή ατμόσφαιρα και συμβατές με την οικονομική κρίση της χώρας τιμές. Ελάτε να μας γνωρίσετε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Κύριο μέλημά μας είναι η διατήρηση της οικονομικής αντοχής των φιλοξενουμένων και των συγγενών τους χωρίς επιπλέον χρεώσεις διατηρώντας σταθερά την αρχικώς συμφωνηθείσα οικονομική υποχρέωση.

Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Θαλλώ ΑΕ είναι ο ιατρός Γαστρεντερολόγος κ. Ευστράτιος Γ. Αξιώτης, τέως Διευθυντής ΕΣΥ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Ο ιατρός κ. Αξιώτης ασχολείται επί 50 έτη, από το 1970,  με την επιστημονική και ορθή λειτουργία Οίκων Ευγηρίας έχοντας την μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της λειτουργίας οίκων ευγηρίας.
Η εμπειρία του αυτή δίδει την δυνατότητα να προσφέρουμε καλές φροντίδες στους τροφίμους μας.

 

Οίκοι Ευγηρίας Θαλλώ