Οι Μονάδες μας

1η Μονάδα: ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΗΣ 28 ΜΑΡΟΥΣΙ (Τηλ. 2108065124)

Οι Μονάδες μαςΤο Γηροκομείο ΘΑΛΛΩ ΑΕ παρέχει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας και φροντίδας σε ηλικιωμένους και συνταξιούχους. Οι Μονάδες μας αποτελούνται από δύο γηροκομεία: Πρώτη μονάδα Νερατζιωτίσσης 28 λειτουργεί με αρ.αδ: 4493/476Β (30/7/2013).

Προσφέρει βελτιωση μνημης σε Ηλικιωμένους και βελτιώνει κατά πολύ το altzheimer (γεροντική ανοια), Προσφέρει σειρά μέτρων για την βελτίωση της κινητικότητας των ατόμων τρίτης ηλικίας. Επίσης βελτιώνουμε τον ψυχισμο τών ηλικιωμένων και τις διεγερτικές τασεις αυτών.

Τα ιδρύματά μας αποτελούν χώρους όπου προσπαθόύμε να είναι ευχαριστημένοι οι ηλικιωμένοι ώστε να συνεχίζουν να διαμένουν συνεχώς. Στα ιδρύματά μας θα σας βελτιώσουμε την μνήμη και θα σας φροντίσουμε την πίεση το σακχαρο και την καρδιά σας.

Θα προσπαθούμε να φροντίσουμε στην διατροφή σας και να βελτιώσουμε την κινητικότητα σε ασθενείς με νοσο Parkinson. Η πολυετής (από 42 χρόνια) παρουσία μας στην υπηρεσία των Ηλικιωμένων και συνταξιούχων μας επιτρέπει να διαθέτουμε την γνώση και θέληση να προσφέρουμε στην τρίτη ηλικία.

Μέχρι σήμερα μας έχουν εμπιστευθεί στα 42 χρόνια λειτουργίας μας, τους γονείς τους και τους συγγενείς τους,με επιτυχία παρα πολλοί.Σε ηλικιωμένους με αννοια και απώλεια μνήμης  χορηγούμε ειδικά πλούσια σε πρωτείνες και υδατάνθρακες διαιτολόγια μαζί με βιταμίνες ώστε να σταθεροποιούνται και βελτιώνοντοι τα σοβαρά προβλήματα μνήμης στην τρίτη ηλικία.Θα μας βρείτε: Νερατζιωτίσσης 28, ΜΑΡΟΥΣΙ Τηλ. 210 8065124

2η Μονάδα: ΚΙΜΩΝΟΣ 4 ΜΑΡΟΥΣΙ (Τηλ. 2108025417)

Οι Μονάδες μαςΗ ΑΞΙΩΤΗΣ ΕΠΕ παρέχει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας και φροντίδας σε ηλικιωμένους και συνταξιούχους που βοηθάει τόσο στην βελτιωση μνημης όσο και την βελτιωση κινητικότητας ηλικιωμένων.

Βελτιώνει κατά πολύ το altzheimer (γεροντική ανοια), Προσφέρει σειρά μέτρων για  βελτίωση της κινητικότητας των ατόμων τρίτης ηλικίας. Επίσης βελτιώνουμε τον ψυχισμο τών ηλικιωμένων και τις διεγερτικές τασεις αυτών.Τα ιδρύματά μας αποτελούν χώρους όπου προσπαθόύμε να είναι ευχαριστημένοι οι ηλικιωμένοι ώστε να συνεχίζουν να διαμένουν συνεχώς.

Στα ιδρύματά μας θα σας βελτιώσουμε την μνήμη και θα σας φροντίσουμε την πίεση το σακχαρο και την καρδιά σας. Θα φροντίσουμε στην διατροφή σας και θα σας βελτιώσουμε την κινητικότητα σε ασθενείς με νοσο Parkinson.

Η πολυετής (από 42χρόνια) παρουσία μας στην υπηρεσία των Ηλικιωμένων και συνταξιούχων μας επιτρέπει να διαθέτουμε την γνώση και θέληση να προσφέρουμε στην τρίτη ηλικία.Μέχρι σήμερα μας έχουν εμπιστευθεί στα 42 χρόνια λειτουργίας μας, τους γονείς τους και τους συγγενείς τους,με επιτυχία.Επίσης διαθετουμε τις γνώσεις ώστε για ηλικιωμένους με αννοια και απώλεια μνήμης να χορηγούμε ειδικά πλούσια σε πρωτείνες και υδατάνθρακες διαιτολόγια μαζύ με βιταμίνες ώστε νε βελτιώνοντοι τα πλεον σοβαρά πλοβλήματα μνήμης στην τρίτη ηλικία.Θα μας βρείτε: Κίμωνος 4, ΜΑΡΟΥΣΙ Τηλ. 210 8025417

Οίκοι Ευγηρίας Θαλλώ